Skireis

Welkom beste skiërs, snowboarders en Sportraad sympathisanten,

Deze skireis is niet zo maar een skireis. Naast ons 55-jarig bestaan, vieren we ook onze 10-jarige samenwerking met TOTALLY en dit kan natuurlijk maar één ding betekenen: een lustrumskireis. Daarom moet het allemaal wat specialer zijn. Hiervoor gaan we deze winter naar het Italiaanse Marilleva om daar de bergen een paar meters te verzetten.
Het skigebied kan opgesplitst worden in twee delen. Het eerste deel is perfect voor beginnende skiërs en snowboarders aangezien het zo goed als volledig uit blauwe pistes bestaat. Het tweede deel, verkrijgbaar d.m.v. de uitbreiding bestaat uit voornamelijk rode en zwarte pistes, deze is dan voor de meer gevorderde. In het skigebied kun je ook vier spectaculaire freestyle parken vinden. Voor de echt ervaren is er ook de Spinale Direttissima, een 2 km lange piste met een afdaling tot 70%.
Onze accommodatie ligt vlak bij de skipistes en een supermarkt. Bovendien ligt onze appartementsblok nog eens recht tegenover “Dai Angioi”, een gezellig Italiaans restaurant dat zich in de avond omtovert tot een bangelijke discotheek. Een groot voordeel van Italië is dat de prijzen van eten en drank hier heel goed meevallen.
Wat natuurlijk ook dichtbij is, is onze après-ski locatie. Die bevindt zich dit jaar op de piste zelf waar we zelf een heus après-ski-festival gaan neerzetten. Hier kunnen jullie genieten van DJ’s van de beste klasse en een overvloed aan drank!
Naast een fantastisch skigebied en de beste accommodaties biedt Sportraad natuurlijk ook allerlei vormen van entertainment. Zo zal er naast ons prachtige festival met Bier & Jäger Bommekes nog meer op jullie te wachten staan.
Zoals bijvoorbeeld:
GRATIS VATEN
CANTUS
GRATIS GOODIES
GRATIS JENEVER
Meer TBA

Better to know omtrent party-hard VROEGBOEKKORTING:
De eerste 50 mensen die boeken krijgen een gratis Sportraad-skipret-pakket!!!

Echter nog steeds niet overtuigd? Hou dan het facebook evenement goed in de gaten voor extra spectaculaire acties die we nog gaan aankondigen. Don’t miss this epic trip!
Indien je nog vragen hebt over de skireis zelf, dan mag je altijd de skietjes van de UA Sportraad contacteren via ski@uasportraad.be of een berichtje sturen naar Alexander Bostyn of Victor Deraedt. Zij beantwoorden al jullie vragen met plezier!

Wij hopen jullie allemaal in Marilleva te zien!!!
Ut Vivat, Crescat et Floreat
UA Sportraad BC

ski-reis

VOOR CONTACT OVER DE SKIREIS

Alexander Bostyn
Alexander Bostyn
Ski
Victor Deraedt
Victor Deraedt
Ski